Бог да пази България! Ще НАСТРЪХНЕТЕ от това изпълнение на великата Николина Чакърдъкова!

Николина Чакърдъкова е един от най-разпознаваемите, обичани и ценени гласове в света на българския фолклор. Всеки един концерт на народната певица е разпродаден до последното място, а цените за нейните спектакли често достигат респектиращи суми. Каквото и да си говорим, Николина Чакърдъкова е една от големите любимки на българите.

Нейната песен „Сватба е“ пък е една от най-емблематичните в нейния репертоар. В това видео можете да видите как Николина изпълнява тази песен по време на свой концерт, като около нея се разиграва и прекрасна хореография, която прави изпълнението й още по-въздействащо.

А вие знаехте ли, че Николина Чакърдъкова се изявява на сцена още от 14-годишна възраст? Точно така! Още като малко момиче, нейният талант е забелязан, като тя излиза пред публика и започва да пее. Печелейки сърцата на публиката и на всички хора, които обичат българската народна песен.

Вижте това изпълнение и се насладете на прекрасната хореография, която съпътства песента. Определено това е едно страхотно усещане!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *