ПРЕКРАСНО РОК изпълнение от малката Виктория Миланова и група „Епизод“ на стихотворението „АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ“! Всеки БЪЛГАРИН трябва да го ЧУЕ! БРАВО! (ВИДЕО)

Похвална е мисията, която са възприели музикантите от група „Епизод” – да обединят в едно цяло красотата, енергичността и въздействието на рок музиката с близките на сърцето на всеки българин възрожденски текстове! Стихове и песни, от които настръхваш дори само заради това, че са родни и символни, че са написани от едни от най-големите български творци – Ботев, Вазов, Чинтулов…

Наскоро патриотичните рокаджии направиха един още по-интересен проект – съвместни изпълнения с младата русенска певица Виктория Миланова. Детето е на 9 години, а песента, която ще видите, е третият й запис с групата.

И тази песен не е каква да е, това е „Аз съм българче!” Прекрасното стихотворение е написано от Иван Вазов, а стиховете може да изрецитира всеки от нас.

Изпълнението, което ще чуете обаче, както и добре направеното видео, са толкова въздействащи и силни, че всеки ще изтръпне от вълнение!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *