Германска телевизия засне филм за България. ВИЖТЕ колко прекрасна е България в техните очи!

Каквото и да си говорим, каквито и проблеми да имаме като нация, борейки се с престъпното управление на шайка некадърни политици, България остава една прекрасна страна. С прекрасна природа, традиции, обичаи и кътчета, които могат да ви спрат дъха.

Доказателство за това е този прекрасен документален филм, направен от чужденци и посветен именно на нашата родина. Въпросният филм носи името „България – пред дивите Балкани“ и е създаден от германския телевизионен канал NDR. Субтитрите се включват от бутон CC. При повторно натискане на бутона излиза и меню за избор на предпочитан език и други настройки! Гледайте филма и се гордейте с родината си!

Филмът засяга Черноморието и района около Резово и Синеморец, както и близките реки, Лудогорието и Дунав, Стара планина и Родопите. Никога не сте предполагали какво приказно разнообразие на птици и животни има по нашите земи. Какви чудни пейзажи се разкриват по време и преди буря. Просто чудесно!

Трябва да признаем, че германските журналисти са успели да „уловят“ неща, които дори ние самите понякога забравяме, че има в България. Докато мислил единствено за лошите неща в държавата си, ние забравяме колко прекрасна може да бъде тя. Гледайте това видео и ще се уверете сами!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *