С тази диета Милица Гладнишка успя да се втали за две седмици

Винаги засмяна и позитивна, любимката на публиката Милица Гладнишка напълно се преобрази. От пухкавелка тя се превърна в стройна и изящна дама, като за тази сериозна трансформация й бяха необходими само две седмици. Как се случи това чудо и какво можем да почерпим от нейния опит с диетите, ще ви разкажем сега.

Уникалният хранителен режим на актрисата включва строги правила, които трябва да спазвате стриктно, ако желаете да получите нейния резултат. Ето и самата диета – ден по ден:

Първи ден

При старта на диетата ще трябва да се ограничите единствено с плодове. Заедно с тях не забравяйте да изпиете и 8 чаши вода. Що се отнася до вида на плодовете, не се разрешават единствено бананите, тъй като те са много калорични. Всички други плодове са на ваше разположение.

Втори ден

След като стартирахме с плодовете, съвсем логично е да продължим със зеленчуците. Може да ги консумирате както сурови, така и варени, но се изкушавайте да ги приготвяте с подправки – трябва да се приемат в съвсем чист вид. Не пропускайте и 8-те чаши вода, а ако може да изпиете и повече – още по-добре.

Трети ден

През него се пригответе да смесвате плодовете и зеленчуците при различните хранения. Водата пак е задължителна, отново в същите количества. Избягвайте бананите и картофите, всичко останало е разрешено.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка отслабна и доказа, че с правилната диета няма невъзможни неща
Четвърти ден

Понеже вече достатъчно пренебрегвахме бананите, време е да ги реабилитираме. Четвъртият ден от седмицата можете да си хапнете банани, до 8 броя, като ги консумирате с мляко – 3 чаши /прясно или кисело/.

Пети ден

Петият ден от диетата на Милица Гладнишка включва култовото съчетание от домати с ориз. Сварете си една купичка ориз и шест броя домати, но отново не е позволено да се добавят нито олио, нито каквито и да било други подправки. Количеството е за храненията през целия ден.

Шести ден

Отново сме на вълна свежи зеленчуци, но този път към тях е добавена и купичка сварен ориз. Внимавайте – без картофи! Това трябва да ви е дажбата за целия ден. Ако искате яжте ориза заедно със зеленчуците, но може и отделно.

Седми ден

Това е краят на диетата и през него консумацията на храна е сведена до чаша варен ориз, зеленчуци и плодови сокове, които да изчистят тялото от токсините.

Тази диета може да се прилага с почивка между двете седмици, но по време на почивката трябва също да ограничавате количеството храна. Яжте от всичко, но по малко. След това повторете диетата отново.   

loading...

One thought on “С тази диета Милица Гладнишка успя да се втали за две седмици

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *