3 килограма за 3 дни! Скоростната диета на Енджи Касабие

Понякога всички имаме нуждата да отслабнем бързо. Дали защото ни предстои почивка или някоя романтична среща, но има подобни случаи. Чудим се на каква диета да се подложим този път, за да смъкнем няколко килограма за отрицателно време. Тук ще се допитаме до един от най-известните диетолози в България – Енджи Касабие. Тя има една подходяща диета за този случай.

Ливанската красавица предлага диета, според която можем да смъкнем три килограма за три дни. При някои хора, резултатът би могъл да бъде дори по-добър, обещава тя. Ако не сте доволни от видяното или имате още нужда от сваляне, можете да повторите диетата за още три дни. Но трябва да направите един ден пауза между двата цикъла, в който можете да хапвате каквото си пожелаете.

Как изглежда диетата на Енджи Касабие? Нека погледнем.

В първия ден от нея трябва да ядете единствено пилешки гърди. Разделяте на три или четири порции, които трябва да са равни по грамаж.

На втория ден минавате на телешко месо. Позволени са 300 грама. Също разделяте на три порции. Важно е да приготвите месото без допълнителна мазнина.

На третия ден не се храните, а единствено пиете чай. Позволени са до 5 чаши от тази напитка. Разпределяте ги равномерно през деня. Когато не пиете чай, важно е да приемате достатъчно вода. Това е детоксикиращ ден, в който ще изчистите организма си. Ще се отървете от вредните токсини, а водата ще ви гарантира чувство за засищане. Благодарение и на чая, не би трябвало гладът да не ви притеснява.

Енджи Касабие съветва преди да предприемете тридневната диета, няколко дни по-рано да понамалите калориите. Така тялото ви няма да бъде шокирано от внезапния им спад. Ако изпълните указанията правилно, би трябвало да се радвате на добър резултат. Така ще бъдете по-уверени по време на лятната си почивка или на важната среща, която ви предстои.

loading...

One thought on “3 килограма за 3 дни! Скоростната диета на Енджи Касабие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *