Димитър Маринов реши да направи от синовете си българи

Актьорът Димитър Маринов, стигнал дори до сцената на „Оскар“-ите, отново доказа, че обича родината си България. Въпреки факта, че от много години той живее и работи в САЩ, където най-вероятно ще остане и занапред.

Вестникът „България днес“ научи, че Маринов е решил да изкара българско гражданство на двамата си синове Йордан и Михаил. Двете момчета са родени в Америка и нямат български паспорти, но обичат родината на татко си и имат силно желание да получат гражданство.

Самият Димитър Маринов има планове, свързани с България. Той обяви, че е основал школа за артисти, която ще работи у нас и ще помага на начинаещи актьори до 35-годишна възраст. Димитър е силно решен да предаде опита си на българските таланти, желаещи да се занимават професионално с актьорство. Очаква се школата официално да отвори врати през месец ноември, когато ще бъдат приети първите курсисти. На този етап не е ясно дали самият Димитър Маринов ще бъде сред преподавателите или той ще предпочете да движи нещата от дистанция.

Наскоро Димитър Маринов участва в риалити шоуто „Като две капки вода“ и се запомни с някои наистина прекрасни изпълнения.

Можем само да се радваме, че човек като Димитър Маринов иска да предаде знанията си на българи. Той вече е доказано име, тъй че определено има какво да се научи от него.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *