Браво! Песента „Облаче ле бяло“ в изпълнение на младата певица Веси Бонева

Веси Бонева е талантлива и млада българска певица, която поддържа жив българския дух. През тази година тя издаде албума „Родината“, който включва единствено и само патриотични песни с любов към нашата родна страна. Особено популярни парчета от албума станаха „Родината“ и „Елате си„, които се сдобиха и с официални видеоклипове.

Едно от най-хубавите неща в албума „Родината“ е интерпретацията на Веси Бонева на любимата на всички българи песен „Облаче ле бяло“.

Това е песен, която всички истински българи знаят добре. Неведнъж тя ни е разплаквала в изпълнение на различни певци – както българи, така и чужденци. Пример за това е израелската певица Ищар, която винаги пее „Облаче ле бяло“, когато има концерт в България. Това е песен, която може да напълни очите ни със сълзи.

Можем само да поздравим Веси Бонева за това, че тя издаде патриотичен албум и се опитва да опази българския дух. Живеем във време, в което това става все по-ценно и рядко. Дано повече млади българи последват примера на Веси и особено нейния призив „елате си“, насочен към сънародниците ни в чужбина. Защото само така можем отново да тръгнем напред – ако всички млади и способни българи в чужбина решат да се завърнат в Родината. Защото Родината е само една!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *