Тази диета е истинска мания в Холивуд. Само за 21 дни ще промените фигурата си!

Едва ли някой обича да спазва диета, но понякога това просто се налага. Има моменти, които не сме доволни от своята фигура и трябва да положим усилие, за да коригираме ситуацията. Следният режим вече се е превърнал в истински хит в Холивуд, като все повече звезди го използват.

Да се спазва диета не е никак лесно, но това се налага, ако искаме да бъдем слаби и красиви. А това е свързано и със собственото ни самочувствие и увереност. Когато самите ние се чувстваме добре в кожата си, това личи и пред всички останали. Тогава всичко в живота ни се получава по-добре и можем да преследваме и покоряваме мечтите си.

Тази диета носи името Express Fusion Diet. Нейната основа е разделното хранене. С нея не само ще се отървете от ненужните килограми, което е основната цел, но и също така ще успеете да пречистите тялото си. Което е допълнителен бонус в случая. Създателят на тази диета твърди, че ако я спазвате перфектно в разстояние на 3 седмици, за това време ще свалите цели 10 килограма. Звучи добре, нали?

Също така е важно да знаете, че трябва да пиете най-малко по два литра вода на ден, за да бъде всичко добре.

Ето и как трябва да протичат дните ви:

Понеделник – всички плодове, с изключение на бананите.

Вторник – всякакъв вид зеленчуци, подправени със соев сос, оцет или горчица.

Сряда – Всички видове плодове и зеленчуци, с изключение на бананите.

Четвъртък – пет банана с три чаши нискомаслено мляко.

Петък – варено или печено пиле или скара с прясна салата.

Събота – телешко и салата.

Неделя – риба и салата.

Това е вашето основно мено за всеки ден. Нужно е да хапвате често и на по-малки порции. Това се повтаря три пъти, т.е. същото меню продължава през следващите две седмици. Сутрин можете да си позволите и малко кисело мляко с малко мюсли, ако ви е трудно да издържите.

Тази диета със сигурност ще ви помогне, ако я спазвате изрично. От вас си зависи. Ние ви пожелаваме успех!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *