Желирани нокти – нов хит сред жените по цял свят

Ако си падате по шарените неща и цветовете, вероятно вече сте чували за т.нар. желирани нокти. Напоследък те отново стават много популярни сред дамите в цял свят. А особено когато говорим за летните месеци, много е подходящо да премените ноктите си именно по подобен начин. И да се похвалите с тях в социалните мрежи.

Тази тенденция гласи, че цветовете на вашите нокти трябва да бъдат възможно най-ярки. Но също така и прозрачни. Именно тук идва ефектът на желето. А оттам – и терминът желирани нокти.

За да е още по-силен ефектът, хубаво е ноктите да са дълги. Ако е нужно, запишете си час и си направете ноктопластика. Иначе ефектът няма да е толкова впечатляващ и може би ще останете разочаровани.

Най-добрият вариант е изграждане с акрил, ако искате ноктите ви да наподобяват на тези на Кайли Дженър, да кажем. Нейните нокти са много дълги обаче, като на някои жени ще им е неудобно да работят така. Именно поради това, може малко да намалите дължината, за да можете все пак да използвате пръстите си.

Желираните нокти бяха много популярни през 90-те години на миналия век, ако си спомняте добре. Сега лакът е по-прозрачен. При желание, можете да добавите камъчета и цветенца. Така ще засилите ефекта, а това винаги е добре.

Друг вариант да спазите тенденцията са прозрачните нокти без лак, но с блестящи детайли. Със сигурност не изглежда особено удобно, но е красиво и ще приковава погледите върху ръцете ви.

Е, готови ли сте и вие да пробвате да се разнообразите с желирани нокти?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *