Ето как Марта Вачкова успя да свали 20 кг. от теглото си

Любимата ни актриса Марта Вачкова вече е нов човек. От известно време насам тя може да се похвали със значително подобрение на личното си тегло. Марта е свалила 20 килограма от снагата си, което определено се отразява положително на качеството ѝ на живот.

Тя продължава да яде каквото си пожелае, но го прави в умерени количества и спазва точно съотношение на въглехидрати, белтъчини и мазнини. Преди години Марта казваше, че не е фен на диетите и няма как някой да ѝ казва какво и колко да яде. Сега обаче дъщерята на Григор Вачков се взе в ръце и разбра, че високото тегло не е здравословно.

Нещо повече, Марта дори е успяла да запали по този метод на хранене и най-добрия си приятел Владо Пенев. Не е тайна, че той също имаше големи проблеми с теглото. Сега обаче и Владо се чувства по-добре с някой друг килограм надолу.

При Марта Вачкова вече ги няма онези тлъстини, които тя показваше по нудистките плажове на нашето Черноморие. Новият режим на актрисата не я ограничава, както правят най-строгите диети. Ключът е в баланса и правилното разпределяне на храната.

Сутрин Марта започва със закуска, която трябва да се консумира максумум до един час след ставане. След това хапва по още четири пъти, за да поддържа бърз метаболизма си. Храненията са разредени през интервал между три и пет часа. На обяд тя най-често хапва супа. Ако в супата има месо, тя не слага сирене в салатата си. На вечеря Вачкова похапва риба или месо със зеленчуци. Важно е вечер зарзаватът да не е суров, а приготвен на пара или изпечен.

Можем само да поздравим Марта Вачкова, че тя най-сетне успя да се вземе в ръце. Трябва да помним, че наднорменото тегло е преди всичко опасно за здравето. Суетата тук остава на втори план, защото здравето е най-важно.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *