Най-забавните цитати на синоптика Емо Чолаков

Синоптикът на bTV Емо Чолаков е един от най-смешните и забавни образи в българския телевизионен ефир. Той блести с неподправено чувство за хумор, а начинът, по който ежедневно представя прогнозата за времето, може да разсмее дори и най-лишените от чувство за хумор хора у нас.

Много често неговите прогнози приличат повече на комедийни скечове, отколкото на прогноза за времето, но ние нямаме нищо против. Истината е, че се нуждаем от повече смях и добро настроение в ежедневието си, имайки предвид в каква държава живеем.

И тъй като смятаме, че всеки има нужда от малко веселие, споделяме ви избрани двадесет цитата на Емо Чолаков, които със сигурност ще приповдигнат настроението ви. Приятно четене и се смейте на воля!

––––––––-

20  –В средата на зимата вместо да се застуди и сняг да вали, та и на кучетата да им е студено, то ще вземе да се запролети. Срам ме е да ви кажа за какви градуси става дума.

 

19 -Знам, че не се говори така по телевизията, ама наистина, аман!

 

18 – Студ, сняг, студ, сняг и после пак. Тази зима съвсем се взе на сериозно.

 

17 – И още едно пожелание към времето ще си позволя да отправя, ясно съзнавайки, че няма угодия и не всеки ще ме подкрепи, но на мене ми се иска все ей-такова време като утрешното – гледайте каква красота – без никакви, ама абсолютно никакви забележки.

 

16 – След снощното обръщане на южняка в северняк и преминаването на дъжда в сняг, успя да възстанови някои щети, които снегоядът в планните причини и ето я пак снежната покривка над метър до около два. А в Европа могат само да ни завиждат за това.

 

15 – И кога, кога да се зазими, застуди, че и сняг да завали, ако не точно и специално за почивните дни. Все такива ще ги надроби.

 

14 – Зима пак ще има, живот и здраве, другата зима!Баба Марта яхва топлата метла.

 

13 –Температурие побесняха и щъркелите долетяха. И въобще всичко води към сваляне на мартениците и слагане на банските.

 

12 – Както си грее едно ярко слънце и докато се обърнеш, и се заоблачило, че и преваляло, и прегърмяло, че и вече спряло.

 

11 – Кажи му „март“ и стой и му гледай безобразията. Подмами щъркели и дръвчета и ей го – кучи студ и сняг. Е, може да не е на парцали, но все ще превали.

 

10 – А сега прогнозата за любимия ми 1 април. Най-обичам да прогнозирам този втори празник на синоптиците. И да има грешка – тя е вярна. А ако сте се хванали, то е за здраве.

 

9 – В събота пак ще разхлади и ще завали – айде иди и го разбери.

 

8 – Късият ръкав е нетърпелив в цялата източна половина от континента – вижте само каква априлска жега ще е в Севрена Европа. Че даже и в Русия се стоплика – най-сетне.

 

7 – Така както си грее ярко слънце, така ще се заоблачи и се смрачи, и… аха да завали, ама не го прави… освен когато го направи.

 

6 – Това е то: типично майско и абитуриентско време – докато преброиш до дванайсет, и се променило.

 

5 – Над цялата страна днес – бурен южняк, дето зимата му викаме снегояд. Днес си приберете прането и саксиите, и внимавайте къде ходите и паркирате днес.

 

4 – Ако чакате дъжд, не си губете времето. Колкото и да я разтягам, прогнозата си остава една – жега.

 

3 – Дойде време за дежурните спекулации на тема време: зимата щяла да бъде нечувано люта, кучи и не знам какъв студ. Бля-бля-бля. За пореден път ви казвам: изобщо не вярвайте на подобен род свободни съчинения.

 

2 – Истината е една: истината ще бъде точно такава, каквато тя си бъде.За сега – тя си знае.

 

1 –Утре ще е як студ, много близко до кучешкия студ. С една дума – студ, с две думи – кучи студ.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *