ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА! Вижте как се нанася ПЕРФЕКТНАТА очна линия (ВИДЕО)

Скъпи дами, сигурни сме, че ще се съгласите с нас, че едно от най-трудните предизвикателства в грима е нанасянето на очна линия. Каквото и да правим, сякаш все се случва така, че ръката ни да трепне и вместо съвършена черна линия, накрая да се окажем с вълнообразно подобие на такава.

Е, така беше до този момент. Защото е време най-сетне да видим как се  прави перфектното котешко око и най-важното: да го осъществим в домашни условия.

И така. Трябват ви две неща – добре подострен черен молив за очи и течна очна линия.

Първоначално нанесете няколко точки с молива по дължината на клепача – от вътрешната част до външната, докъдето искате да стига извивката на грима. След това свържете внимателно точките, отново с молива. После внимателно запълнете (пак с него) и вече имате основата на своя грим.

Щом сте стигнали дотук, останалото е не по-трудно от оцветяването на книжка. С очната линия повторете внимателно вече зададените контури, за да добие гримът ви наситен черен цвят. Разбира се, можете да използвате каквито цветове пожелаете, само съобразете цвета на очната линия с този на молива. Ако има зацапвания, почистете внимателно с клечка за уши, която можете леко да намокрите предварително.

Това е. А сега вижте видеото за повече подробности.

Успех!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *