Астрологът Мира Кунева за 2024: Ще има бунтове, терор и природни стихии

Популярният астролог Мира Кунева даде стряскаща прогноза за настъпващата 2024 година. Тя посочи, че трябва да очакваме неприятни неща из света като бунтове, терор и нови страшни природни стихии.

Кунева даде прогнозите си чрез специално видео в своя YouTube канал.

Във видето тя казва: „Първото и може би най-важното събитие за 2024 г. е това, че Плутон ще прекара по-голямата част от времето в знака Водолей. Смяната на знака обаче означава започване на нова епоха, която ще продължи до 2043 г. В този период ще се променят твърде много неща за нас“.

И добавя: „Плутон е бил за последно във Водолей от 1778 до 1797 година. Тогава са създадени САЩ, настъпила е френската революция, започнал е капитализмът. В този период е била и цялата сага с Наполеоновите войни и с промяната на границите на държавите“.

„Ходът на Плутон във Водолей ще има няколко проявления. От една страна ще раздели света на нови блокове. Това ще стане със сигурност, защото Водолеят е знак, който не е хармонично свързан със Скорпиона“.

Астрологът д-р Светла Балтова за 2024: Ще има революция и ще рухнат институции, Бог ще слезе сред нас на Земята

Тя припомня: „Предишният път в по-близкото минало, когато Плутон е бил в нехармоничен знак, е бил от 1937 до 1958 г., когато е бил в Лъв. Тогава избухва Втората световна война, цяла Европа се разрушава, създават се нови държави, възникват източният и западният блок в света, а старият континент се изгражда наново“.

„Сега Водолеят като знак нехармоничен на Скорпиона също предполага, че в следващите години ще видим много неща да се разрушават и други да се изграждат по различен начин с нови граници. Досега Плутон в Козирог беше пряко свързан с авторитарни режими, с диктатури, с държави, които се управляваха по тоталитарен начин“, заяви Кунева.

Мира Кунева
Известният астролог Мира Кунева

„Планетата във Водолей ще започне да разрушава тези модели, защото в този знак обикновено големи групи искат държавата да функционира по нов начин, а те да участват повече във вземането на решение и не искат да им се налагат начините, по които трябва да живеят или да си разпределят ресурсите“, добавя тя.

„Плутон във Водолей много често е свързан с разрушения и с фанатизъм. Ще има много битки, опити за разрушения, терористични актове, революции, бунтове, протести и други.

По какъв начин ще се подреди новият свят, ще разберем обаче чак към 2035-2036 година. Дотогава няма да има никаква яснота как ще се развива и какви ще са неговите граници“, изтъкна астрологът.

„Другата страна на Плутон във Водолей ще бъде бурното развитие на технологиите“, добавя тя.

„През 2043 г. планетата излиза от този знак. Вероятно тогава светът ще е съвършено различен. Може би роботите ще са всекидневие. Суперкомпютрите и мрежите ще са вече част от ежедневието на хората“, прогнозира Мира Кунева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *