Астрологът д-р Светла Балтова за 2024: Ще има революция и ще рухнат институции, Бог ще слезе сред нас на Земята

Турбулентна и решаваща 2024 година очаква известният български астролог д-р Светла Балтова. Тя сподели, че вижда в звездите година на революции, като дори Бог ще слезе на Земята, за да я повдигне на по-високо ниво. Д-р Балтова посочи, че България няма да приеме еврото, а Европейския съюз ще понесе някои много силни удари, които ще го променят из основи.

„2024-та ще е година на еволюция и на революция, на големи промени, при които ще рухнат институции. Ще има масови безредици. Европейският съюз (ЕС) ще понесе няколко удара, от които най-силният ще доведе до трансформиращи и ще го превърне в истинско общество на народите“, коментира д-р Светла Балтова.

В YouTube канал на Портал 12 тя каза още: „През януари, когато Слънцето на 18-20 януари влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон и тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси. Когато гледах хороскопа за формирането на Европейския съюз, бях потресена, защото се оказва, че това е организация за манипулации и контрол“, каза тя.

„Имаме Марс и Плутон в съвпад в Скорпион и в опозиция с Луната, която представлява народите в последния градус на Телец, а това означава контрол и манипулация на всичко. ЕС ще претърпи няколко удара.

Единият ще е в края на април, вторият през май, а след това през август и на края на годината, когато Плутон, който се е върнал малко в Козирог, влиза пак във Водолей. Тогава ще е най-силният удар, който ще го трансформира в истинско общество на народите“, обясни д-р Балтова.

„Най-висшите качества, които човечеството ще трябва да развива, са висшите добродетели на знака Риби – милосърдие, състрадание, боголюбие и вяра. Мисля, че Плутон ще действа повече на обществено ниво, но енергията от вибрациите на Сатурн в Риби изискват от нас да си отворим сърцата, да сме по-състрадателни“, добавя тя.

Лекарката-астролог намекна, че войните в Близкия изток и в Украйна ще продължават. „Трябва да се изравним с вибрацията, която в края на 2024-та и в началото на 2025 г. ще бъде особено силна. Тогава северният възел се измества от Овен в Риби.“

„През февруари 2025 г. Венера и Сатурн в последните градуси на този воден знак се изравняват със северния възел, а той е посоката на живота. Всъщност дотогава трябва да сме се научили да проявяваме повече милосърдие в живота си“, добавя тя.

„Когато Слънцето влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон. Тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси. Много стари структури ще се рушат и тогава хората ще трябва да се самоорганизират. Не може да разчитат на държавата“, изтъкна д-р Балтова.

д-р Светла Балтова
д-р Светла Балтова е известен лекар и астролог

„През следващите две години е много важно човек да се научи да мисли самостоятелно, да не е безгласна „риба“, а да полети като птица на крилете на творческото си въображение“, подчерта тя.

„Обществото ни е манипулирано със страха и хората, които са вкопчени в печалба или в каквото и да било, ще изпитват все по-голяма тревога, защото социалните и икономическите пластове ще се люшкат. Човек трябва да намери стабилността в себе си и в това, което прави, да е с пълно осъзнаване, със сърце, да мери хора, които мислят като него, да създадат общности. Оттам ще дойдат новите лидери. Поне в България е така“, обясни астрологът.

„Тази вибрация, която идва през 2025 г., е много бърза и фина. Някога е говорено за астралния огън на любовта. Учителят Дънов казва, че някои ще изгорят в него, защото няма да могат да понесат тази вибрация.

Трябва да си приготвим сърцата и душите, да ги очистим колкото можем за новото. Предполагам, че астралният огън ще влияе върху нервната система“, добави тя.

„С коронавируса, събитията в Украйна се демаскират едни планове, които са целели да приспят човечеството, да го държат с ниско съзнание, да е в страх. Започнаха да се появяват истинските лица на тези, които са мислили да управляват света“, коментира д-р Балтова.

„Чудя се защо хората толкова се занимават с извънземните. Не че ги няма. Имаме си напреднали братя по разум, но на тях не им е позволено да се бъркат в работите на Земята, ако не са помолени.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *