През ръцете му минаха милиони, но сега пак остана без нищо

Той продължава да живее ден за ден, грабейки от живота с пълни шепи и наслаждавайки се на поредната любовна тръпка, която изживява в момента. Благой Георгиев не беше лош футболист, но не успя да си обезпечи бъдещето до живот, както повечето му колеги направиха, защото се отдаде на пороците си и те го вкараха в истински финансов ад, пише „За Жената“.

Джизъса обаче не губи вяра в бъдещето (и в любовта), а участието му в „Сървайвър“ доказа, че има благ характер, добрина и воля за победа.

Благой може да няма интелекта на други свои колеги, които със средствата от футбола развиха успешни бизнес начинания, но поне се пробва. Той също опита да бъде бизнесмен, при това в Русия, но претърпя пълен крах и фалира няколко фирми и у нас, и в чужбина. В момента Благо не се води работещ човек, защото не извършва никаква трудоспособна дейност и не притежава нито една работеща фирма. Безработен също не се води официално, защото не се е регистрирал в Бюрото по труда.

Бившата на Джизъса го съсипа: Комплексиран е, защото няма пари!

В последните 20 години през ръцете на Георгиев минаха милиони, но той не е успял да спести нито един. Няма дори свое жилище, където да живее. Всъщност има общ дом със Златка Райкова в софийския квартал „Бояна“, но след раздялата им бившата плеймейтка заграби имота и сега живее там с общия им син, новия си мъж и тяхното общо дете.

Финансовият крах на Благой започна след развода му с рускинята Есмер. Тя взе всичките му материални придобивки в Русия, което заличи почти всичко, което е спечелил през цялата си кариера. Парите, които Джизъса спечели от участието си в „Сървайвър“, където дори победи, лека-полека се стопяват. Той прави същата грешка – харчи пари за поредната жена в живота си.

В момента Благо живее в двустаен апартамент под наем в Пловдив. Пренесъл се е в този град, за да бъде с Ивана, която е с 21 години по-млада от него и е дъщеря на рапъра – сводник Ванко 1.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *