Бившата на Джизъса го съсипа: Комплексиран е, защото няма пари!

„На делото за развод Благо дойде с новата си – Ивана. Още преди да влезе в „Сървайвър“, ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите“, това заяви бившата съпруга на Благой Георгиев – Джизъса, Полина Спасова, пред „България днес“.

Поли обяви, че с Джизъса се развеждат, докато той участваше в телевизионното предаване „Сървайвър“.

Към момента Благо е с дъщерята на рапъра Ванко 1, а Поли казва, че няма мъж до себе си.

„С децата се виждахме постоянно. Те бяха свикнали много с мен и аз с тях“, каза тя за трите деца на футболиста и уточни, че към момента не поддържа връзка нито с тях, нито с Благой.

Бившата на Благой Полина направо го срина до земята с тези думи

По думите й на футболиста „не му се е занимавало особено“ с децата.

„Имаше моменти, в които прекаляваше с караници, и после го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Имаше моменти, в които си играе с тях, но след обидите и караниците всичко губи смисъл“, разкри тя и сподели, че самата тя е била обиждана също.

Златка Райкова отново нападна Благой и майка му

„Обиждал ме е много пъти… използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в „Сървайвър“ – за пари. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана!“, сподели още Поли.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *