Мъжът Скорпион – съвършеният любовник

Макар че зодията на един мъж е ключов фактор, често на това не се обръща особено внимание. Но когато знаем какво точно се крие зад няколко стресиращи срещи с някого, можем да си ги обясним и да предвидим следващите му ходове. Една от най-подценяваните зодии е Скорпион. И за да опровергае стереотипите, се оказва, че мъжът Скорпион, роден от 23 октомври до 21 ноември, е сред най-интересните.

На първо място той е голям джентълмен и ухажор. Винаги се досеща какви са желанията на жената до него. Ненаситен е в секса, обича предизвикателствата. Това са само част от неговите характеристики, заради които жените го желаят.

Мъжът Скорпион в секса и в любовта

Понеже е воден знак, за мъжа Скорпион е важно собствените му емоции да не бъдат на показ. Ето защо има вид на прекалено спокоен, дори студен. Затова ако понякога не успее да се контролира, следи това да не бъде видно за другите.

Ако обаче счита връзката си за сериозна, може да разкрие своята изключително страстна натура. Това прави мъжа Скорпион много чувствителен и всеотдаен в любовта, въпреки че често проявява собственически чувства. Но това показва само неговия начин да изрази любовта си към своята половинка, като съвместимостта му с Раците и Рибите е най-голяма.

На магнетичния чар на Скорпиона трудно може да се устои. Скорпионът е енергичен, страстта и интуицията му го правят съвършен любовник. Обича да изненадва по романтичен начин. Въпреки че харесва и класическите пози в леглото, за да бъде впечатлен, добре е да внесете по-голямо разнообразие в секса.

Характерът му

Характерът на Скорпиона не е от лесните. Макар че е многопластов и непостоянен, той почти винаги е лоялен към семейството и приятелите си, а в любовта е вълнуващ като партньор.

В повечето случаи мъжът Скорпион е по-сдържан в показването на чувствата си, но разгневи ли се, става страшно.

По принцип знае къде е мястото му. Любопитен е за нещата около себе си, умът му е аналитичен.

Относно парите, мъжът Скорпион умее да ги управлява. Обмисля предварително за какво ще харчи и импулсивните покупки, особено екстравагантните, не са му по вкуса. Щедър е към любимата жена и има таланта да предугажда всичките й желания.

Мъжът Скорпион във връзките

В повечето случаи мъжът Скорпион не изневерява на половинката си. Все пак обаче е възможно и да прояви отмъстителния си характер, въпреки щедростта и грижовността си.

По-зрелите представители на зодията вече са успели с годините да владеят емоциите си и могат да сдържат гнева си.

Трябва да знаете, че ако мъжът Скорпион реши да се раздели с половинката си, го прави веднага и завинаги. Не се страхува в никакъв случай, че ще остане сам, защото харизматичната му природа няма да остане дълго незабелязана и той бързо ще открие нова любовна страница. Затова не го пренебрегвайте, за да не се възползва друга от неговото очарование и вълнуващо присъствие.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *