Чудото костен бульон – забавя стареенето и лекува стомаха

Използвайки костен бульон, може да доставите на организма си най-доброто количество колаген, което той би могъл да абсорбира.

Изпробвайте простата тридневна детоксикация с костен бульон. Преди да решите да преминете през каквато и да е процедура за детоксикация, е важно да се консултирате с лекар и да направите здравния си преглед.

Тази методика изисква значително увеличение на приема на течности, включително вода, следователно е важно хората със здравословни проблеми в бъбреците да се консултират с медицински специалист предварително.

За тридневния детокс се нуждаете от 1 до 4 литра костен бульон на ден.

  • ДЕН 1: 5 до 6 чаши костен бульон + 2 литра вода през деня.
  • ДЕН 2: 5 до 6 чаши костен бульон + 2 литра вода през деня.
  • ДЕН 3: 5 до 6 чаши костен бульон + 2 литра вода през деня.
  • От 4 до 7 ден само здравословна храна + пробиотични продукти (туршия, кисело мляко, кефир) плюс 4 литра костен бульон. Имайте предвид, че трябва да пиете 2,5 литра вода на ден.
  • Седмият ден официално е последният ден от детоксикацията. Най-вероятно ще се почувствате страхотно, така че можете да продължите да консумирате костния бульон.

От осмия ден нататък, продължете да подпомагате здравето на храносмилането, косата, кожата и ноктите си чрез употребата на здравословни хранителни навици. Включете в дневния си режим консумация на 2-3 чаши костен бульон, но не забравяйте да пиете достатъчно вода и чайове без захар.

За жените над 40 години се препоръчва употребата на костен бульон всеки ден с цел поддържане на нивата на колаген и възстановяване на здравината на тъканите.

Ето някои от ползите за здравето, които идват с консумацията на костен бульон:

– забавя процеса на стареене

– лекува храносмилателната система

– спира възпалението в цялото тяло

– подобрява здравето на целия организъм

– кожата става по-еластична, косата по-дебела, ноктите по-здрави…

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Как се готви костен бульон?

Използвайте необходимите бедрени кости от телешко или пилешко месо. За да подготвите костния бульон, нека те бъдат варени в продължение на максимално дълго време (ако имате дървена печка, най-добре е да поставите костите в голям съд, да ги залеете с вода и да ги варите в продължение на 24 часа).

През последните моменти на варенето, добавете моркови, целина, пащърнак, магданоз и различни подправки към супата.

След като сготвите супата, следващите три дни консумирайте изключително нея и пийте много вода.

Тази супа е подходяща за всички хора, които се борят с болки в ставите и коленете, тъй като тя се смята за естествен лечебен метод.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *