Д-р Емилова разкри какво да направим след голямото плюскане

Популярният диетолог и специалист по отслабване д-р Емилова разкри какво да направим след голямото ядене покрай Коледа и Нова година.

Не е тайна, че това е времето, в което повечето от нас му изпускаме края и поемаме повече храна, отколкото трябва.

Д-р Емилова сподели следното:

„Най-сигурно е, че ще пощадим организма, ако не прекалим с ядене и пиене. Моите пациенти, вече близо 50000 души от цял свят, споделят, че рецептата за съвземане след охолство и наздравици действа безотказно. За ден или два се остава на чай, може с малко мед и плодове, като се редуват. Това е единственият начин да си върна фабричните настройки, шегува се мой млад пациент.

Важно е да бъде напълно зачеркнат един вреден навик. Да не се дояждат блюдата от празничните маси, вече престояли и вредни за стройна фигура.

Новата година може да започне с ново меню. Да се консумира животинска храна веднъж седмично. Препоръчвам изкиснато козе сирене, от месата – прясно заклано свинско, далеч по-добро от промишлено произведеното пилешко.

Нека извисим празника си над обичайния ритъм. Да се веселим с хората, които обичаме, да танцуваме и да си наречем добри неща за идващите дни. Весели празници!“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *