Д-р Мясников с важен съвет към всички хора, родени преди 1970 година

Някои хора може да се уплашат от числата в своето ЕГН. Въпреки това, тези цифри ни показват, как времето преминава и броят на годините необратимо се увеличава, както и броят на свещите на тортата.

Да, всички желаем да задържим младостта и да се чувстваме толкова живи и здрави, колкото на 20 години, но наистина, времето непрекъснато се движи напред в една посока.

Все пак, има хора, които изглежда се стремят да се „крият“ от живота или прекарват по-голяма част от него в страх и съмнения.

Известният руски хирург Д-р Бокерия: Закуската дайте на врага, ако искате да живеете дълго

Точно за това д-р Александър Мясников се обръща към всички, които са родени преди 1970 година.

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Той им даде следния важен съвет:

„Чуйте и запомнете това, което ще ви кажа. Спазвайте го и така животът ви ще се промени“.

„Не се отдавайте на меланхолията и унинието. Да, вече сте на едни сериозни години, но все пак сте живи, нали! Живейте всеки ден сякаш е последният ви ден на тази земя…

Дори и да имате болежки и заболявания – не се предавайте пред тях.“

Според лекаря изведнъж му хрумнало, че хората, родени преди 1970 г., не могат да направят много, за да удължат живота си.

„Генетика – няма какво да се направи! Всеки живее живота си както смята, че е най-добре за него.

Някои много са преяждали, пили, веселили, пушили, отдавали са се на пороци – други пък са живели по-спокоен живот. Е, ако сте родени преди 1970 г., то вече сте направили, каквото сте направили и това е!

Всеки от нас има собствен ресурс, даден му от Бога. Други пък го обвързват с наследствеността и т.н.

Каквото и да е – никой не знае още колко живот му остава. Заради това нека живее пълноценно до последно“, казва още д-р Мясников.

Александър Мясников
Известният руски доктор Александър Мясников

Лекарят стигна до извода, че по този начин единственото, което остава в такава ситуация, е да се осигури качеството на оставащия живот.

„Можете да се погребете още приживе, страдайки от болки в гърба и скокове на налягането, или можете да смятате всеки ден за последен и да не се предавате на болести и мрачни мисли.

Хората са казали, че „това, което не можем да излекуваме, се счита за нормално“. Така че нека се научим да не оставяме оставащите ни дни на униние, болка и слабост! Да живеем – както можем!“, обърна се д-р Мясников към всички, родени преди 1970 година.

Руският лекар д-р Углов спазва този режим и живя до 103 години

По-рано Мясников каза, че храните, съдържащи захар, са опасни поради повишен риск от рак. Лекарят нареди сред такива продукти содата, белите тестени изделия, хляба и ориза.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *