3 начина да постигнете стегнат корем! БЕЗ гладуване и спорт!

Всички ние си мечтаем за стегната фигура и стегнат корем, а ако може това да се случи без тренировки и без да се лишаваме от любимите си ястия. Всъщност се оказва, че това съвсем не е невъзможно. Разбира се, не очаквайте да ядете пържени, мазни и сладки храни, като едновременно с това слабеете. Всички знаем, че това няма как да се случи, но бихме могли с малко по-здравословен начин на живот и следващите съвети да постигнем една чудесна фигура.

Хранете се бавно

Бързото хранене причинява поглъщане на въздух, което, от своя страна, води до подуване на корема. Затова яжте бавно и по възможност на малки хапки. Това, освен всичко друго, създава усещане за по-голямо количество приета храна, защото малките хапчици, удължаващи храненето, успяват донякъде да излъжат мозъка.

Консумирайте накиснати във вода зърнени култури

Зърнените храни и ядките са източник на фибри и витамини. Ако не ги приготвяте и консумирате правилно обаче, те могат да предизвикат газове. За да улесните храносмилането, накиснете ги във вода за една нощ и ги полейте с малко лимонов сок. По този начин ще отстраните киселината, с която са покрити и ще бъдат по-лесни за варене.

Не яжте плодове за десерт

Добре знаем, че плодовете са здравословни, но не и след обилен обяд или вечеря например. Съветваме ви да ги консумирате на празен стомах или най-добре на закуска, за да извлечете всички полезни свойства от тях.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *