Стопете кистите на гърдата с тази природна съставка

Ето как да стопите кистите на гърдата,с тази природна съставка.

Жените между 30 и 60-годишна възраст могат да се сблъскат с кисти на гърдите. Те представляват доброкачествени образувания (наричат ги още бучки), които могат да се появят по единично или групово, на едната или дори на двете гърди. Когато кистите са повече на брой, това означава,ч е в организма на жената е настъпило хормонално нарушение, наречено мастопатия. Други причини за появата на кистите е прекомерната консумация на кофеин и най-вече на алкохол, както и недостиг на витамин D.

В случаи, в които появилата се киста е само една, начинът, по който може да се отстрани е чрез пункция (зрез игла се прониква до кистата и по този начин се премахва течността, която се намира във вътрешността ѝ). След тази манипулация не е изключен вариантът кистата пак да се напълни. Друг метод за премахването на киста е чрез оперативна намеса. Лечението, за което днес ще си поговорим, не включва нито игли, нито скалпели. Това е чисто природно средство за справяне с кистите, помогнало на много жени.

Важно е да знаете, че когато имате кисти, трябва да избягвате определени храни:

– Бяло брашно и бяла захар (прости въглехидрати)

Шоколад

– Безалкохолни напитки

– Наситени животински мазнини

– Кафе

– Черен чай

– Всички животински тлъсти меса.

Ще ви представя 3те най-ефикасни природни метода, а избора оставям на вас.

1. СОК ОТ ПШЕНИЧНА ТРЕВА

Съставки:

– кубче лед контейнер

– пресни зелени листа от пшеница

– вода

Начин на употреба:

Смелете добре куп свежи зелени пшеничени листа така, че да извлечете сока. Изсипете сока в контейнер за лед и го замразете. Всяка сутрин в продължение на около три месеца слагайте по едно кубче лед в чаша вода и я изпийте. Това лекарство е изключително ефективно при отстраняване на кисти на млечната жлеза, защото в тези листа има изобилие от аминокиселини, минерали и витамини. Освен това е с доказан ефекта за отстраняване на овариални кисти на яйчниците. Може да използвате пшенична трева на прах.

2. БИЛКОВ ЧАЙ С 5 БИЛКИ

Съставки:

– 50 гр. мента

– 50 гр. бъз

– 50 гр. имел

– 50 гр. невен

– 50 гр. равнец

Начин на употреба:

Поставете 1,5 литра вода да заври и след като кипне, добавете билките. Оставете да се запари в продължение на 10 минути. Видимите действия на това лекарство може да отнеме около 6 месеца, за да се получи резултата, но е много ефективно. Растенията в тази рецепта стимулират имунната ви система, намаляват възпалението и предотвратяват растежа на тумора. Препоръчително е да се консумира един литър ежедневно в продължение на минимум 6 месеца. За да засилите ефекта на това лекарство, добавете няколко грама от градински чай, бял равнец, имел и маточина. Това ще успокои тялото ви чрез намаляване на стреса и напрежението.

3.ДЕБЕЛЕЦ

Съставки:

– 300 гр. листа от дебелец
– 300 грама натурален пчелен мед

Начин на употреба:

Измийте листата внимателно и след това ги смелите в блендер. Добавете към тях 300 гр. чист мед. Разбърква се добре и след това се съхранява в стъклен буркан. Оставя се в хладилника за една седмица като се разбърква веднъж дневно. След като мине една седмица, вземете една чаена лъжичка от тази смес, три пъти на ден – преди закуска, преди обяд и преди лягане.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *