СПИСЪК: Всичко необходимо за новородено бебе

Ако скоро ви предстои да станете майка за пръв път, със сигурност имате множество въпроси, свързани с всичко, което ви предстои. Ще се опитаме да отговорим на някои от тях и най-важното: да ви помогнем с първоначалния списък с покупки за вашето новородено бебе. В този материал ще посочим някои от най-важните неща, които трябва да закупите, а най-хубавото е, че ако го направите до края на месец октомври, ще можете да се възползвате от страхотните намаления, които Хиполенд предлага. Така например можете да закупите комбинирана количка с кош за цели 100 лева по-малко, както и да се възползвате от още промоции.

Но нека започнем поред.

Помпа за кърма

Ако кърмите, почти сигурно е, че ще ви бъде необходима помпа за кърма, която да ви помогне в началото, а и която да използвате след това, ако се налага да изцеждате. Можете да заложите на ръчна или електрическа.

Ръчна помпа на промоционална цена можете да закупите тук.

Електрическа помпа на промоционална цена можете да закупите тук.

Термоизолатор за шише

Есента вече е тук, но това не означава, че идва край на разходките. Когато сме навън с бебоците, спокойно можем да вземем с нас млякото им и просто да го сложим в термос чанта. С такъв полезен аксесоар, при това с голяма отстъпка в цената, можете да се сдобиете тук.

И като споменахме разходки…

Кенгуру

Ако не обичате на всяко излизане да сваляте количка, по-лесният вариант е да се сдобиете с кенгуру. То е леко, удобно и благодарение на него ще усещате бебчето си непрекъснато до сърцето си. Можете да закупите своя модел с 25% отстъпка тук.

Комбинирана количка с кош за кола

Определено това са два от най-важните аксесоари за всяко новородено бебе. Сега можете да се сдобиете с количка и кош за кола, които до края на месеца се предлагат със 100 лева отстъпка. Купете тук.

Кош за кола

Ако пък вече имате количка, но ви остава да се сдобиете с кош за автомобил, обърнете внимание на този модел. И не забравяйте, че безопасността е най-важна! Купете с голямо намаление тук.

Термометър с влагометър

Едно от най-важните неща за новородените е добрата температура в стаята и състоянието на въздуха – да не е нито много влажен, нито много сух. Можете да следите градусите и процентите с този комбиниран уред + часовник, който до края на октомври имате възможност да закупите с 25% отстъпка тук.

Гребен и четка за коса

Косичката на новороденото бебе е мека и деликатна, но тя също има нужда от разресване. Можете да се сдобиете с евтин комплект четка и гребен тук.

Кошара с две нива

Разбира се, много е важно да има къде да спи мъничето. Можете да изберете кошара с две нива, която на по-късен етап бебето да ползва и за игра. До края на октомври можете да се сдобиете с този модел на цена с 25% отстъпка, а повече характеристики и възможност за закупуване вижте тук.

Двулицев матрак

Много е важно матракът, върху който ще спи бебето, да бъде ортопедичен, да не събира прах и да има още куп полезни характеристики. Само сега можете да закупите страхотен матрак Magniflex, при това с отстъпка, тук.

Комплект завивки 5 части

Разбира се, трябва да има с какво да покриете матрачето при наличие на новородено бебе. Предлагаме ви комплект от 5 части, направен от висококачествен 100% памук ранфорс, който да закупите с 25% отстъпка тук.

Музикална въртележка

Казваме ви го от личен опит: това е един от най-необходимите ви аксесоари. Бебетата обожават да наблюдават въртящите се и пеещи играчки и това определено е едно от най-сигурните средства, за да ги успокоите. Можете да закупите своя помощник с голяма отстъпка тук.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *