11 признака, по които да познаем истински силната жена

Какво всъщност означава да си силна жена? Много пъти сме си задавали този въпрос, стигайки все до различни отговори.

Попаднахме на 11 написани признака, които по един добър начин дават отговор на този въпрос. Нека погледнем в следващите редове и може би ще добием по-ясна представа.

1. Истинската жена е работлива. Мечтае да изключи алармата и да спи до обяд, но знае, че просто няма как да се случи. Тя държи много на работната си етика, което я прави и успешна и независима.

2. Никога няма да ви позволи да се подигравате с нея. Независимо дали сте приятел, роднина или просто познат. Опитате ли се да си правите евтини шегички с нея, тя ще ви прати по дяволите.

3. Може да звучи егоцентрично, но истинската жена обича себе си. И знае защо това е така. Знае колко струва и защо трябва да има високо мнение за себе си. Има самочувствие, но има и покритие за него.

4. Не се страхува да изразява открито емоциите си. Независимо дали става дума за сълзи от тъга или щастие, дали е нещастна или щастлива – тя винаги ще го покаже. Защото знае, че емоциите те правят силен, а не слаб.

5. Ако е в лоша връзка, няма да се притесни да сложи край. Самотата не я плаши, защото тя знае, че по-добре е да си сам, отколкото в лоша компания. Има високи изисквания към мъжете и това е нещо хубаво. Би трябвало и вие да мислите така.

20 вечни цитата от вдъхновяващата Коко Шанел

6. Грижи се за своето психично здраве. Когато се сблъска с нещо лошо, тя го споделя, а не го трупа в себе си. Ако усети, че е близо до преумората, просто ще си вземе заслужена почивка.

7. Винаги гледа да помага на останалите. Помага на другите жени, защото не ги счита за конкуренция, а за нейни сестри. Тя знае, че няма конкуренция, защото е наясно, че е най-добрата.

8. Винаги вярва в себе си. Още преди да е стартирала, вече знае, че ще успее. Защото е най-добрата, нали го казахме? Тя не просто има мечти, тя има цели. И това е голямата разлика.

9. Може да казва „не“, когато това е нужно. Не я е страх да откаже дори на шефа си, ако е наясно, че това не е нейно задължение. Защото има достойнство и знае какво прави и защо го прави.

15 забавни цитата за жените

10. Знае как да се грижи за себе си. Научила е ценен урок в живота, а именно – че може да разчита най-вече на себе си и на никой друг. Това я спасява множество пъти.

11. Умее да иска помощ, когато се налага. Силната жена е наясно, че това не е срамно.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *