9 причини защо жените над 40 години са страхотни

Няма как да не сте чували сентенцията, че 40-те са новите 20. Абсолютен факт е, че много мъже и жени започват да преоткриват себе си, когато навършат 40. Вече по-мъдри, по-зрели и по-знаещи отпреди, те са готови да берат с пълни шепи от живота.

В този материал ще говорим по-специално за дамите, които вече са навършили 40 години. Един от мъжете, които вярват, че жените на 40 са просто страхотни, е Франк Кайзер.

Франк Кайзер дава своите девет причини, поради които той обожава дамите над 40. Вижте ги и кажете, дали и вие сте съгласни с тях.

1. Жените над 40 не се интересуват какво мислиш. Именно заради това, те никога няма да ти зададат този въпрос.

2. Тя вече е преживяла достатъчно много, за да е наясно и какво иска от живота си.

3. Да, жената над 40 има и някоя друга бръчица, но това я прави още по-секси. Освен това е опитен любовник и знае как да даде наслада на мъжа в леглото. Либидото ѝ е още по-силно.

4. Жената над 40 е откровена и чиста. Тя вече не си пада по безмислените игрички. Няма да си мълчи, а директно ще свали картите на масата, за да ти обясни какво не ти е наред.

5. Дамите на тази възраст не обичат да правят сцени. Все пак не си мислете, че ако сте сгазили лука, това ще ви се размине. Жената над 40 умее да прощава, но когато компромисът е невъзможен, тя няма да го направи.

6. В кухнята тя е цар – вече е опитен готвач и знае как да те омае с кулинарните си умения. Тя не смята и че вършенето на домакинска работа е нещо мръсно. Разковничето е там, че го прави за собствено удоволствие, а не да се хареса на мъжа си.

7. Не си пада по излишни ревности, което я различава от по-младите жени около нея. Тя е наясно, че ако постоянно ѝ даваш поводи да те ревнува, то ти просто не си заслужаваш времето.

8. Дамата над 40 те познава добре. За нея очевидни са не само твоите недостатъци, но и силните ти страни. Винаги е готова да те поощри и да ти вдъхне така нужната увереност.

9. И не на последно място – дамите над 40 търсят истинската връза, а не безмислените игрички за губене на време. Никога не би те ценила, ако не я уважаваш. А това ѝ дава голяма сила.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *