Рецепта на лечителя Петър Димков за по-силен имунитет

Петър Димков е един от най-популярните, уважавани и добри народни лечители на България. Той е роден през 1886 година в гр. София. Още от младини проявява интерес към лечението на хора, тъй като неговата майка Екатерина е народен лечител и успешно успява да го запознае с лечебните тайни на природата. От своята майка Петър Димков се учи да лекува с билки.

Като млад Петър Димков завършва Военната академия в Петербург, но проявява силен интерес към лечението, запознавайки се с трудовете на множество автори. От книгите на доктор Пекчели се учи да прави ирисова диагностика – нещо, което редовно осъществява със своите пациенти впоследствие. Една от настолните му книги е трудът на М. Платен за природосъобразен начин на живот и лекуване.

Съветът на Ploshtada.com: Ако имате нужда да подобрите своята защита, последвайте линка и се възползвайте от превъзходните продукти за подсилване на имунитет в каталога на Ревита.

Приживе Петър Димков твърдо вярва, че всички хора трябва да лекуваме не само телата си, но и душите си. Той е на мнение, че няма неличима болест, макар и модерната медицина да твърди друго. Всичките си пациенти той е лекувал безплатно, без да им иска пари. Голям е привърженик на идеите и лечението на Петър Дънов. Неговият основен труд „Нарѫчникъ по природно лѢкуване и живѢене“ е издаден в три тома. По времето на комунизма делото му е цензурирано и забранено от властта, но след промените то отново добива популярност.

Предлагаме на вашето внимание рецепта на Петър Димков за укрепване на имунитета. Убедени сме, че с нея вие ще подсилите своя организъм и ще бъдете по-здрави. Вижте ТУК рецептата на Петър Димков за укрепване на имунитета.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *