Народна рецепта за здраво сърце на проф. Генчо Начев

Проф. Генчо Начев е един от най-изтъкнатите сърдечни хирурзи у нас. Той има безупречна репутация и се ползва с голямо уважение сред колеги и пациенти.

Той има навика да предписва на своите пациенти народни рецепти, с които те да поддържат своето сърдечно здраве. Сега ще ви предложим една от рецептите на проф. Начев, която той е научил от свой колега в клиниката в Бад Ойнхаузен. Това е рецепта, която той винаги препоръчва на своите пациенти. Защото, както знаем, преди да ни помогнат другите, първо трябва да си помогнем сами. Това е нещо, което мнозина от нас забравят понякога.

Рецептата на проф. Начев се прилага при следните случаи:

  • ако имате втвърдяване на кръвоносните съдове вследствие на старост или висок холестерол
  • при натрупана шлака в кръвоносните съдове

Ако имате подобни проблеми, то това означава, че най-вероятно през кръвоносните ви съдове не може да протича достатъчно количество кръв. Подобна патология може да доведе след себе си нови проблеми и увреждания за сърцето.

Тук целта е да се позволи на кръвта да циркулира нормално, поради което се слага стент, който да разшири кръвоносните съдове.

Ето необходимите съставки за рецептата на проф. Начев:

  • 5 лимона
  • 30 обелени скилидки чесън

Как се изпълнява рецептата:

Скилидките чесън можете да нарежете на две или три части. Смелете ги в блендер и ги залейте с един литър студена вода. Сложете на котлон и дръжте там до първо завиране. Отнемате и оставяте сместа да изстине.

Следващата стъпка е да прецедите през фина цедка или през марля. Налейте течността в стъклен буркан с винт и сложете за съхранение в хладилника.

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Как се приема лекарството:

Преди обяд или вечеря изпивате по една малка чаша ракия. Не приемате храна 20 до 30 минути, за да може лекарството да въздейства върху организма и след това се храните. Така правите около три седмици. Лекарството няма да стигне, поради което всеки път приготвяте нова доза, когато от него не остане нищо.

Правите 8 дни почивка, след което отново приемате за максимум 3 седмици.

Ако желаете да направите нов курс на лечение, трябва да изчакате до следващата година.

Действие на лекарството: 

Рецептата на проф. Начев въздейства върху натрупаната шлака в кръвоносните съдове, разграждайки я. Когато шлаката бъде премахната, нормалното количество кръв започва да циркулира и по този начин много по-бързо до клетките достигат кислород и хранителни вещества, а отпадните продукти излизат.

Също така, втвърдените кръвоносни съдове започват да стават по-еластични. Тази еластичност е желана и благоприятна за циркулацията на кръвта.

Това е рецептата на проф. Генчо Начев за по-добро сърдечно здраве и кръвоносни съдове.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *