Един от най-важните съвети на лечителя Петър Димков – това може да промени живота ви

Петър Димков е един от най-известните и доказани лечители в историята на България. На него са се доверявали хиляди българи, които след това са споделяли с радост, че неговите методи работят. Когато историята те е запомнила като лечител от най-високо ниво, то няма начин да не си такъв.

Наследството на Петър Димков може да се измери в стотици важни съвети и рецепти, които той ни е завещал. Има и един важен негов съвет, който може би хората подценяват. Но за какво става дума?

Петър Димков твърди, че когато ние се намираме в процес на промяна, обезателно трябва да сменим и дрехите си. Той е на мнение, че всяка наша дреха попива от нашата енергия. Най-вече той визира нашето бельо, което често играе ролята на втори пласт от кожата ни. По този начин народният лечител обяснява промените в нашето настроение, здраве и емоции.

Лечителят Димков е категоричен, че винаги трябва да сме много внимателни с нашето облекло. Дори само когато се оглеждаме. Той е на мнение, че ако усетим нуждата от рязка промяна в живота си, трябва да сменим и гардероба си. И да изхвърлим старите дрехи, които вече са попили от нашата енергия. Иначе казано – изхвърляйки старите си дрехи, ние изхвърляме и старата си енергия!

Той нарича това „терапия“, тъй като ние успяваме напълно да променим заобикалящата ни енергия. Дори и да сте имали хубави моменти със старите си дрехи, това не означава, че не трябва да ги подмените. В крайна сметка, всички ние трябва да живеем в бъдещето, а не в миналото.

Петър Димков съветва, че е по-добре да си подбираме по-светли и по-нови дрехи. За да бъдем по-усмихнати и ведри в живота. Тъмните дрехи „почернят“ душата ни, категоричен е лечителят. Той смята, че с тях доброволно се отказваме от светлината, която иначе озарява пътя ни.

Любопитно е, че този съвет на Петър Димков има и своя далеч по-прагматична страна. Както можете да предположите, старите дрехи попиват не само стара енергия, но и множество вредни бактерии и микроби. Те издържат дори на 40-градусово пране в пералнята. Не се колебайте – изхвърляйте ги смело. Чака ви нов път и ново бъдеще. Отдайте му се!

loading...

One thought on “Един от най-важните съвети на лечителя Петър Димков – това може да промени живота ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *