Това е турската диета, с която Лили Иванова топи килограмите

Въпреки своята напреднала възраст, естрадната прима Лили Иванова е жена, която все още впечатлява с идеалната си фигура. Лили е винаги слаба и стройна, за разлика от много свои колежки, които позагубиха формата си с годините.

Не е тайна, че от много време насам Лили поддържа страхотните 46 килограма, като през годините тя не е мръднала от тази впечатляваща цифра. Разбира се, всичко това е плод на големи усилия от страна на певицата, защото нищо на този свят не идва даром.

В публичното пространство отдавна се носят легенди относно спартанския начин на живот, който Лили Иванова води всекидневно. За да може да поддържа такава фигура, тя внимава за всяка една хапка, която слага в устата си. Режимът ѝ на хранене е „железен“ и не търпи никакви компромиси.

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Близки до примата споделят, че напоследък Лили е увлечена от т.нар. „турска диета“, която става все по-актуална. Тя включва консумация на всякакви турски и арабски специалитите. Разбира се, това не включва калорични храни като кепаби, шишове, дюнери и т.н. Напротив, Иванова залага единствено на здравословни храни като булгур, хумус, леблебия и други подобни.

Запознати споделят, че любимата храна на Лили Иванова от изброените определено е булгурът. За да има разнообразие, тя го консумира приготвен по различни начини. Булгур е тип зърнена храна, която се прави от различни сортове твърда пшеница чрез попарване, изсушаване и натрошаване. Често може да се срещне в средиземноморската, близкоизточната и индийската кухня. В миналото е бил основна част от трапезата на българите.

булгур
Булгурът е сред любимите храни на Лили Иванова

Едно от предимствата на булгура е фактът, че той не съдържа никакъв холестерол. Има минимално количество мазнини, но за сметка на това е богат на натрий и калий. Има много белтъчини и витамини.

Съветът на Ploshtada.com: Ако мечтаеш най-сетне да загубиш излишните килограми, не пропускай да изпробваш и удивителния чай за отслабване и детокс IRONTEA.

Като част от своята турска диета, Лили Иванова обожава да яде и ястия от нахут, който също съдържа десетки полезни вещества. Много от турските гозби естрадната прима поръчвала от известен ресторант в столицата, където вече отлично познавали вкусовете ѝ.

В едно свое старо интервю Лили споделя, че в своята диета тя не консумира месо от повече от 20 години. „Не съм вегетарианец, но не зная какво точно ми предлагат в магазина“, разкрива тя. В същото интервю Иванова казва, че не яде никакви тестени изделия, захар и сол, но пък похапва шоколад и мед, за да черпи енергия за сцената.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *