Закуската на проф. Христо Мермерски за вечна младост

Какво ще кажете за една истински добра закуска? Проф. Христо Мермерски е един от хората с най-големи знания за здравословното хранене и здравословния начин на живот. Той е дългогодишен практик в тази сфера, като ние също неведнъж сме споделяли с вас негови съвети и рецепти.

Днес отново ще се обърнем към проф. Мермерски, защото ще ви покажем една страхотна идея за полезна и питателна закуска. Закуска, с която ще поддържате младостта си и ще гоните болестите далеч от вас.

Както обикновено, рецептата на професора включва единствено полезни за здравето съставки. А именно: ябълков пектин, кисело мляко, прополис, канела, орехи и мед.

Да закусваме е от жизнено важно значение за здравето, защото през цялата нощ тялото ни е гладувало и трябва да го презаредим с питателни хранителни вещества. Сами ще се уверите, че закуската на проф. Мермерски е не само полезна, но и вкусна.

Начин на приготвяне:

Закуската трябва да се подготви от вечерта преди лягане. Изсипете пектина в една кофичка кисело мляко, а след това добре разбъркайте. Оставете я в хладилника за през нощта, което ще позволи на пектина да се разтвори. В краен случай направете сместа на сутринта, но задължително изчакайте малко време, за да може пектинът да се разтвори. Това е важно. Най-добрата идея е да подготвите всичко преди лягане на предишния ден.

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Когато сутрин станете от сън, добавете към сместа ореховите ядки, които следва да са ситно нарязани. Добавете още канелата, меда и прополиса. Разбъркайте отново.

А ето и една допълнителна идея от нас: добавете сушени плодове, а може и други сурови ядки, каквито имате налични. 1-2 лъжици овесени ядки също са добра опция за малко „екстра“ съставки.

Хапвайте тази закуска всеки ден и можете да сте сигурни, че ще стартирате деня си със здравословна и питателна храна. Много хора забравят да закусват сутрин, бързейки за работа, но това е голяма грешка. Не случайно казват, че закуската е най-важното ястие за деня.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *