Само мъжките майки разбират! Ето какво е да си майка на момче

Всички казват, че дъщерите се привързват към бащите си, а синовете – към майките си. Много майки споделят, че е наистина специално да имат син. Вие съгласни ли сте? Може би това не важи за всички майки. Но е факт, че много жени гледат по специален начин на своите мили момченца.

Днес ще си поговорим за това, какво е да имаш мъжка рожба. Какво е специалното на това да си майка на момче? Нека видим какво е наистина уникалното и различното на това.

1. Вече знаеш кой е принцът

Като момиче дълго си чакала принца от приказките. Но когато имаш син, разбираш, че всъщност това е твоят принц. Това е любовта на живота ти!

2. Ти си първата любов на сина си

Всички момчета имат специална връзка със своите майки, още от раждането си. За него ти винаги ще си образец за идеалната жена. Ти ще го научиш да обича! Ти си абсолютно първата жена, която момчето ще засипва с ласки и целувки. А когато порасне, подсъзнателно той ще търси жена, която да прилича на… теб!

3. Ходенето до тоалетна не е проблем

Да имаш момче означава, че пишкането не е проблем. Момчетата могат да правят „пи-пи“ където им е удобно! Няма значение къде е тоалетната, те винаги могат да „порисуват“ върху стената.

4. Да се купуват дрехи за момче е лесна задача

Да се облича момче е доста по-лесно, отколкото да обличате момиче. За момчетата не е голяма драма дали дрехата е по последна мода или не. Това изобщо не го интересува. Момчето просто иска повече джобове!

5. Машини, самолети, супергерои, динозаври…

Ако имате момче, то се пригответе в целия ви дом да намирате малки войници, колички, супергерои, трансформъри, динозаври и тем подобни! Вероятно и на теб самата ще ти се прииска да си поиграеш с тях! Сигурно твоят син ще те определи за красавицата, която в края на филма трябва да бъде спасена от лошите.

Никога не казвайте тези неща на майка си, за да не разбиете сърцето ѝ

6. Понякога ще трябва да влизаш в ролята на лекар

Момчетата са палави. Ако си имаш син, бъди готова често да го превързваш, да се грижиш за раните му и да слушаш много плач. Момчетата падат и се раняват постоянно. Те обичат активните игри с битки, удари, подскоци и тем подобни опасни активности.

7. Момчетата са много по-активни

Момичетата са сравнително кротки. Те обичат спокойните игри с кукли или рисуването. Момчетата са по-различни. Те са много активни и винаги си падат по екстремните игри. Да имаш момче означава да имаш енергия в излишъка. Просто няма как!

8. Ще имаш специфично чувство за хумор

Момчетата са особени. За тях, например, много смешни са неща като газовете, оригването и други от този вид, които момичетата намират за отвратителни. Да имаш момче е едно наистина особено приключение.

9. Прекрасен принц… завинаги!

Всяка жена пази неприятни спомени от срещите си с мъже. Не всички се оказват успешни! Но когато твоят син порасне, ти ще имаш възможността да го научиш да бъде истински мъж. Ще му обясниш как да се държи с дамите, как да бъде истински представител на силния пол. Как да бъде джентълмен. И ще направиш някоя жена много, много щастлива!

loading...

One thought on “Само мъжките майки разбират! Ето какво е да си майка на момче

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *