Истините за любовта, която всяка жена трябва да знае преди 30

Когато сме в 20-те си години, вярваме сляпо на мъжете, готови сме на всичко за тях, а когато ни разочароват, страдаме с цялото си сърце. Когато сме около 30-те обаче, вече сме научили уроците си и сме далеч по-внимателни. Вижте кои са истините за любовта, които трябва да знаем в третото десетилетие от своя живот. Съгласни ли сте с тях?

Романтиката е задължителна

Няма как една жена да се примири да съжителства с мъж, лишен от емоции. Много дами оправдават липсата на романтика в живота си с това, че съпрузите им са много заети или пък, че „просто не са такива“. Какво значи „не е такъв“, обаче? Че не може да пречупи егото си и да подари на жената до себе си едно цвете или един шоколад? Че не може поне веднъж сутрин да й направи кафе? Че не може да я целуне, когато излиза за работа? Най-малките жестове са от най-голямо значение, затова не се примирявайте да бъдете във връзка, в която те липсват.

Щастието не е във връзката

Да, връзката носи щастие, но ако ние самите не сме щастливи, няма как да очакваме мъжът до нас да ни даде това, което ни липсва. Ние сме отделни личности, имали сме свой живот преди да се съберем, ще имаме свой живот и по време на отношенията си. Затова е важно първо да намерим своята лична хармония, а едва след това да отворим сърцето си за любовта. Когато самите ние се чувстваме добре в кожата си, ще се чувстваме добре и във връзка.

Любовните драми са загуба на време

Не си губете времето с обвързани мъже, надявайки се, че те ще открият във вас истинската любов и ще зарежат досегашния си живот. А дори и да го направят, каква е гаранцията, че след това няма да зарежат и вас, след като веднъж са изневерили? Не забравяйте също, че когато сте с мъж, който мами жена си, вие сте причината за нейното страдание. А това е товар, който никой не бива да носи.

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *