Рецептата на бай Добри срещу високо кръвно. Дори от съседните села идват за нея

Бай Добри от Костенец е вече на 82 години, но той отдавна е забравил за проблемите, свързани с високото кръвно. Днес пенсионерът дори помага на останалите хора, включително от съседните села, да бъдат по-здрави и да се спасвят от бича на високото кръвно налягане. Той не крие рецептата си, напротив – опитва се да запознае възможно най-много хора със своя домашен илач.

Бай Добри се кълне, че напълно е решил проблема си с хипертонията. Разказва, че е знаел рецептата още от времето на своя баща, но дълго време не вярвал, че тя помага. Днес обаче е твърдо убеден в противното.

Бай Добри споделя: „Лекарствата вече са много скъпи, а с моята пенсийка съм за никъде. Дълго време взимах хапчета за кръвно и сърце, но цялата ми пенсия отиваше там. Сега се поддържам единствено с това домашно лекарство – евтино е, а много полезно. Давам на всички, които имат ядове с кръвното. Вече половината ни село е като ново“.

Съветът на Ploshtada.com: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените витамини и минерали на лидера в сферата Vital Concept.

Домашният илач на бай Добри успешно разрежда кръвта, с което коригира кръвното налягане. Хипертонията не бива да се подценява, защото е изключително опасна. Ако не се лекува навреме, може да се стигне до тежки диагнози като инсулт или инфаркт.

Освен че помага за кръвно и сърце, рецептата на бай Добри подобрява работата на имунната система, както и дейността на черния дроб. Ето как точно се приготвя лекарството на възрастния пенсионер от Костенец:

Набавете си пет чаени лъжички от борови иглички, две лъжици кори от обикновен лук и две лъжици плодове от шипка. Това са рецепттите на лекарството, които са ви нужни.

Всички тези съставки се слагат заедно в литър вода, като водата следва да бъде студена. Сложете сместа на котлона и изчакайте водата да заври. Когато това се случи, изключете котлона, но можете да оставите сместа да поври за около десет минути. Оставете да изстине и прецедете.

Ето какво казва бай Добри: „Пийте от сместа два дни, като няма значение дали го правите сутрин или вечер. Аз не ползвам такива модерни схеми. Пия си от лекарството всеки път, когато съм жаден. По една малка чашка. Обикновено обаче го правя преди ядене, защото така ми действа по-добре. Когато отварата свърши, правя си наново и пия два дни“.

Бай Добри съветва да си правите курс на лечение около четири месеца, след което да правите почивка. После можете отново да си направите профилактика.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *