С тази смес можете да почистите вашите черва за само две минути!

Всички ние трябва да се грижим за нашите черва. Те играят съществена роля за здравето ни, тъй като практически всеки ден влизат в употреба.

За да избегнем болестите, трябва да внимаваме какво ядем. За съжаление, в днешно време все повече хора живеят по един нездравословен начин и не си помагат, консумирайки твърде вредни храни и напитки. Това не е никак добре, защото всичко се отразява на тялото ни в дългосрочен план.

Но все пак и трябва да отбележим, че живеем в свят, в който е все по-трудно да живеем здравословно. Обикновено ежедневието ни е много забързано и ядем каквото ни падне и когато ни падне. Това неминуемо се отразява на здравето ни, дори и на момента да не го осъзнаваме. Но всичко се натрупва, това е безспорно.

Повечето лекари съветват периодично да извършваме детоксикация на тялото си. Най-добре е да използваме естествени средства, тъй като те са лишени от вредна химия. Сега ще ви предложим именно една подобна рецепта.

Ето какво ви е нужно:

– 5 супени лъжици гореща вода

– 150 грама сушени сливи

– 150 грама фурми

Поставете водата за варене, след това добавете сливите и датите, оставете сместа да се вари за 15 минути и след това я извадете от огъня, за да се охлади.

Вземете лекарството сутрин на празен стомах, по една лъжичка. Реагира бързо и ефективно.

Това е един добър начин да се погрижите за вашите черва. Уверяваме ви, че няма да сбъркате, ако пробвате тази рецепта. Тялото ви ще ви бъде благодарно в дългосрочен план.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *