С тази диета Краси Радков свали 10 килограма за 8 дни

Комедийният актьор Краси Радков успя да се стопи. Любимият ни комик се хвали, че за само 8 дни е свалил 10 килограма от личното си тегло. Не е тайна, че Радков бе надебелял сериозно в последно време, но сега той изглежда далеч по-добре отпреди.

Дълго време Радков се бе примирил с наднорменото си тегло, но в крайна сметка актьорът реши да последва примера на Драго Чая и Руслан Мъйнов, които успяха да отслабнат успешно в последните години.

Но как Краси е успял да загуби толкова много килограми? Той е следвал съветите на народния лечител Петър Дънов. Резултатите вече могат да бъдат забелязани с просто око.

Не е тайна, че и днес хиляди хора следват съветите на лечителя Дънов. Той препоръчва великолепна диета, която трябва да спазвате общо 8 дни. А резултатите ще бъде феноменални.

В основата на тази диета стоят разделното хранене и моно режимът. Благодарение на тях, днес Краси Радков вече изглежда далеч по-добре. Актьорът е спазвал стриктно режима на Петър Дънов, който изглежда така:

Ден 1: 1 кг варени картофи;

Ден 2: 3 кофички кисело мляко, нискомаслено;

Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;

Ден 4: Варена тиква в неограничени количества;

Ден 5: 3 броя варени яйца;

Ден 6: Половин килограм плодове и зеленчуци;

Ден 7: 300 г сварено бяло пилешко месо (може да се замени с варена тиква);

Ден 8: 2 л вода;

Както вече казахме, диетата продължава 8 дни. Трябва да приемате само тази храна, която е изписана – нищо повече! Много е важно да пиете поне по 2 литра вода на ден. Краси Радков е издържал до самия край, а накрая кантарът е показал минус 10 килограма. Актьорът вече е сигурен, че разделното хранене е ключ към по-стройна фигура. И вече ще спазва именно подобен режим.

Диетолозите обаче препоръчват да не повтаряте диетата веднага след нейния край. Направете го най-рано три месеца след като сте приключили. Една от причините е, че вашият организъм вече ще е прочистен и няма да има какво повече да изхвърляте от него. Краси Радков вече остана доволен от диетата на Петър Дънов. Пробвайте и вие!

loading...

One thought on “С тази диета Краси Радков свали 10 килограма за 8 дни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *