Страхотната диета на Златка Райкова, с която тя винаги е в беузпречна форма

За плеймейтката Златка Райкова знаем, че тя винаги е в страхотна форма. Няма случай, в който русокосата красавица да не е била прекрасно изглеждаща. Златка винаги е в топ кондиция, а тялото ѝ е перфектно и без никакви забележки.

Разбира се, за да изглежда така, Златка полага много грижи за своя външен вид. Тя спазва диета и тренира редовно, за да поддържа тялото си. Най-хубавото е, че хранителният режим на плеймейтката не е нищо сложно. Всеки може да го приложи в своето ежедневие, стига да има волята и желанието да го стори.

Когато красавицата знае, че трябва спешно да свали няколко килограма за нова фотосесия или клип, тя прибягва до любиммата си диета. С нея резултатът винаги е гарантиран, а хубавицата е готова отново да демонстрира красотата си.

Диетата на Златка Райкова забранява само едно нещо и това е бялото брашно и бялата захар. Те са задължително изключени от вашето меню, така че просто им кажете „довиждане“. Всичко останало можете да хапвате.

Ето как изглежда един примерен ден от хранителния режим на плеймейтката:

Сутрин: Купичка мляко и овесени ядки с канела и стафиди.

Обяд: Месо – пилешко или телешко, както и прясна салата със зехтин и малко лимон за вкус.

Вечеря: Тук задължително наблягате на зеленчуците. Добавете евентуално към тях морски дарове или риба, зависи какво предпочитате.

Когато прибягва до междинно хранене, Златка често похапва ядки. Но не прекалявайте с тях, защото все пак ядките са много калорични. Една шепа е достатъчна.

Много е важно да пиете вода. Водата е ключов елемент във всяка диета. Трябва да пиете поне по два литра на ден. Ще се уверите, че това ще ви помогне за диетата и ще бъдете доволни от резултата.

Това е диетата на Златка Райкова, с която тя винаги е в чудесна форма. Съветваме ви да пробвате, особено сега, когато наближават летните месеци и трябва да сме в страхотна форма. Дерзайте!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *