Плетивата са винаги на мода

Есента вече прекрачи прага ни, а с нея дойдоха и типичните за сезона есенни температури. Имахме почти целия месец септември, за да се сбогуваме с лятото, затова вече сме готови за предизвикателствата, които новият сезон ни предлага.

Нямаме търпение да облечем есента с топли дрехи, които са едновременно стилни и подходящи за прохладното време. Вместо да обикаляме магазините обаче и да оставяме в тях една заплата (или пък пенсия) за облекла със съмнително качество, можем сами да изработим тоалетите си. Особено ако сме усвоили умението да плетем с една, две или повече куки.

Плетивата са винаги актуални и никога няма да излязат от мода. Те са несравнимо решение за студените есенни и зимни дни, а моделите им могат да бъдат толкова разнообразни, колкото позволява фантазията ви. Едно от най-хубавите качества на ръчно изплетените дрехи е, че биха могли да бъдат единствени по рода си, особено ако сме усвоили някои интересни техники при плетенето. Освен това никога няма опасност дрехата да бъде широка или тясна, защото докато я изработваме, можем постоянно да я измерваме върху себе си.

Ако все още не сте усвоили изкуството на плетенето, сега е моментът да опитате. Ако пък отдавна сте запознати с неговите тънкости, тази есен можете да обновите гардероба си с разнообразни модели дрехи, създадени само и единствено по ваш вкус и предпочитания.

Препоръчваме ви да опитате прежда Стенли „Рила“, която представлява топла, мека и обемна вълнено-акрилна смес, която не се степва. Удобна е за бързо плетене на едри шишове или куки, а от нея можете да изработите красиви жилетки, шапки, шалове, ръкавици, пуловери и дори домашен текстил. Едно от големите ѝ предимства е, че едно кълбо стига за изработването на едно изделие. А както ще видите, имайки се предвид ниската ѝ цена, това определено е изключително изгодна сделка.

Изберете своя цвят или комбинация от цветове, за да сътворите изящен и модерен вълнен шедьовър. Облечете есента с дрехи, създадени лично от вас и вашата безгранична творческа фантазия.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *