Какво ще бъде времето по Коледа? Очаква ни отново…

Какво ще бъде времето по Коледа? Това е въпрос, който винаги ни вълнува. Това време от годината е динамично за всички хора и често ни се налага да сме навън, обикаляйки да пазаруваме и да купуваме подаръци на своите близки. Хубаво е да знаем какво да очакваме от атмосферните условия.

Повече за времето по празниците обясни климатологът доц. Георги Рачев пред сутрешния блок на БНТ.

Той разкри, че на 22 и 23 декември се очакват обилни валежи от сняг. На 24 декември, най-вече по обед, снеговалежът ще спре. На територията на България след това ни очаква по-голяма снежна покривка от 10 до 15 сантиметра сняг“, заяви Георги Рачев по темата за времето за предстоящите Коледните празници.

Хубаво е по Коледа е снежно. Когато бяхме деца, рядко имаше Коледа без сняг и снежни човеци, както и деца, които да не престават да се пързалят със своите шейни. Сега това време сякаш отмина, защото много често по празниците почти няма сняг. Много деца няма да знаят какво е чувството да си играеш със снега по Коледа.

Пожелаваме ви весели празници. Бъдете с близките си и ги дарете с любовта си. Оценявайте моментите, в които сте заедно с тях, защото те са просто безценни. Бъдете добри и позитивни.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *