Ето защо Кулагин ядеше само сьомга с броколи в Къщата на ВИП Брадър

Един от най – екстравагантните участници в тазгодишния сезон на ВИП Брадър е гримьорът Валентин Кулагин. Безспорно, стилът на Кулагин е  ексцентричен и коментиран, но освен него , огромно впечатление прави и неговото различно меню.

Независимо от това, че съквартирантите от къщата на ВИП Брадър са принудени да търпят лишения от своята храна, впечатление прави фактът, че на гримьора се полага богато меню, съдържащо броколи и сьомга. Оказва се, че причината за това е предварителната уговорка и договор на хасковлията с ВИП Брадър.

Съчетанието от сьомга и броколи е изключително полезна и диетична комбинация, а Кулагин споделя, че хапва често сьомга и извън телевизионното шоу поради здравословните и хранителни качества.

Сьомгата е храна, която намира място във всяка съвременна диета поради множество качества като например това да спомага за по – бързото отслабване. Тя също така подобрява функциите на мозъка и сърцето, спомага за по – добро зрение и предпазва кожата от преждевременно стареене като я прави по – мека и гладка.

Броколите от своя страна също се славят с множество ползи за здравето – те подобряват храносмилането, зрението; правят костите ни по – силни и здрави и определено трябва да присъстват по – често в менюто ни.

Е, диетата на Валентин Кулагин в Къщата не беше никак случайна. Той залагаше на полезни храни, които са добри за здравето. А вие бихте ли пробвали тази комбинация?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *