Есен, събрана в нова дамска чанта

С настъпването на есента гардеробът ни постепенно започва да се променя. Прибираме тениските и на тяхно място изваждаме тънките пуловери. На закачалките ни се появяват кожено яке или шлифер, а чадърът си намира трайно място в нашата дамска чанта.

Тя също търпи промяна. Прекалено бонбонените нюанси не ни се струват толкова добра идея за новия сезон, поради което предпочитаме да заложим на цветове с по-силен характер. Това съвсем не значи, че обличаме есента в мрачни тонове, напротив. Освен класическото черно, избираме още червено, топло бежово и комбинации между всички тях. За да внесем цветен акцент в сивия сезон, който да ни отличава и да ни кара да се чувстваме по-добре.

Когато избираме своята нова дамска чанта, непременно залагаме на практичността ѝ. Важно е да събира целия ни свят вътре, а ако може и още малко. Стремим се да бъде удобна и лесна за носене и да се съчетава с колкото се може повече дрехи. Дори и да не ви се вярва, не само, че съществува такава практична и красива дамска чанта, но има поне няколко модела, между които можете да избирате.

Чанта в топли цветове

Бежова чанта е чудесно решение и за есента, и за зимата. Можете да я съчетаете с боти или ботуши в същия цвят, но съвсем не е задължително и няма никакъв проблем тя да бъде единствения акцент от визията ви в този нюанс. Заложете на удобен голям модел, в който можете да приберете всичко, което ви е необходимо. И не забравяйте, че семплите, изчистени детайли са винаги на мода.

Чанта в два цвята

Червено и черно, но не по Стендал. Комбинацията от цветове в една чанта винаги е добра идея, защото дава поле за поне две цветови съчетания в облеклото. А когато говорим за класически окраски като черно и червено, възможностите са повече от безкрайни. Няма как да пропуснем и акцентът на този модел чанта, състоящ се в очарователна плюшена играчка мече. Чанта с характер, бихме добавили като за финал.

Чанта, произведение на изкуството

Влюбихме се в тази красива чанта, която е като голяма и практична, така и изключително артистична. От една страна – с нея допълвате елегантната си визия. От друга – заявявате характер и уникалност.

2 в 1 чанта + раница

Цветовете на есента се преплитат в тази уникална чанта, която с лекота можете да превърнете и в раница. Моделът може да се носи както с две дръжки на гърба, така и с една дълга дръжка на рамото. Практичност, която адмирираме.

Подготвили сме ви още красиви дамски чанти, които можете да разгледате като кликнете на оцветения линк. Приятно пазаруване!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *