Детско парти за милиони усмивки

Герои от приказки, весели чашки и чинийки, шапки, фокуси, детски глъч и разбира се, торта. Ох, и балоните да не забравим – цветни, огромни и обект на много внимание. Това е пир за малки и големи, където възрастта е последна грижа, а еуфорията се усеща във въздуха. Доброто настроение и блясъкът в детските очи са гарантирани и заразни, а игрите и подаръците са определено най-веселата част за всяко дете. Всеки от нас се сеща с топли чувства и мила усмивка за споделените с „всичките ни приятели“ рождени дни от детството, в които предимно в домашна обстановка сме правили наистина големи „купони“, след които умората е неописуема.

Годината бързо се завърта и се стига до момента, в който всяко детенце започва да гледа календара с огромно очакване до „Големия ден“.  Родителите винаги са доволни, виждайки своето дете щастливо, но напрежението и притеснението около подготовката за този ден ги „тресе“ до последно.

Тайната на едно детско парти се крие в правилното място. Как обаче да го намерим? Цветните билборди на парти агенции се намират навсякъде из улиците на града, а покрай тях дневно минават хиляди родители, които мечтаят да организират най-доброто парти за детето си. Но как изглежда то?

Всеки родител трябва да се концентрира върху нещата, които детето му иска, защото това е начинът то да се почувства максимално полезно и въвлечено в приготовлението на партито. Нека развихри детското си въображение, откъдето ще излязат чудеса. Какво по-вълнуващо от това да си организатор на пищни събития, още когато си на пет? А колкото се отнася до неговите желания  – те ще се превърнат в пътеводител за професионалната парти агенция, в която детските усмивки са цел и награда за вечно усмихнатите хора от екипа. Толкова просто, нали?  Като с магическо пръчица (каквато със сигурност ще присъства на вашето празненство).

Чудите се какво още липсва? Е, коя е любимата приказка на вашето дете? Поканете я у вас. Елза, Батман или Мечо пух – вие решавате. Нека вашият малчуган се включи в света на замъци и дракони, говорещи животни и летящи плодове. Какво пък толкова? Един път в живота се случва да се сприятелиш с елф, нали така? Аниматорите винаги успяват да разтуптят детските сърца, да ги направят в пъти по-енергични от обикновено и да им донесат емоции за месеци напред.

Е, сега и ние като едни пораснали деца започваме да броим дните до следващото парти, на което фокусите от детството ще ни върнат топлите спомени.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *