Зрителите на „Игри на волята“ към Крум: Най-злобният и прост играч

Крум се оказа един от най-противоречивите участници в „Игри на волята“ през настоящия сезон. Той си навлече гнева на зрителите, след като изговори куп глупости и дори пренебрегна племето си, взимайки решение, което касаеше всички. Нещата обаче не завършиха добре за него и дори конкурентното племе буквално му се изсмя в очите.

След снощния епизод се разпадна племето на „Амазонките“ и останалите две племена трябваше да си поделят останалите участници от жълтото племе, пише „Блиц“. Крум взе решение при тях да се присъединят две жени, като силните Момчил и Михаил предостъпи на конкурентите.

Той не пожела да събере Михаил с брат си Радостин. Крум категоринчо отказа да има мъже в племето си, тъй като по-трудно би ги командвал. Вижда се, че неговата коалиция от Цвети и Калоян е дирижирана от него, а те нямат думата за нищо.

Крум игри на волята
Крум не се представя никак добре в „Игри на волята“

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Минути след излъчване на епизода социалните мрежи прегряха от негативни коментари за Крум, които ще бележат живота му оттук нататък.

„Толкова просто и злобно момче не бях срещал скоро. Голяма излагация“, „Това е най-злобният и прост играч. Мисли само за себе си, а другите да му вършат работата“, „Крум е най-жалкият страхлив мухльо“, „Да направиш избор и всички в племената да избухнат в смях ! Срам и позор за Крум“, „Комплексът на ниския мъж“, са само част от хапливите коментари за Крум, но в социалните мрежи има още хиляди подобни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *