Това е Злата – най-секси омбудсманът в България (СНИМКИ)

Трупа 12 години стаж като общински съветник 

Била е юрисконсулт и пиар на бившия кмет на Благоевград 

Злата Ризова е новият обществен посредник на Благоевград, а красивата й визия спокойно може да й спечели титлата най-секси омбудсманка, пише „България днес“.

От 2005-а, когато е избран първият омбудсман, до сега е имало двама обществени посредници за общо 9 години в града, но не и такъв.

Преди броени дни общинският съвет в Благоевград избра третия обществен посредник. Адвокат Злата Ризова е 12 години общински съветник и е известна с ярката си гражданска позиция и спечелени обществени каузи. Била е пиар на бившия кмет на областния град Румен Томов, а преди това юрисконсулт в частни фирми.

Има две важни теми, които със сигурност са сред първите във фокуса на обществения посредник на Благоевград Злата Ризова – умишлените според нея опити за дискредитиране на Югозападния университет и проблемът с достъпната среда.

Други инициативи, подкрепени от Ризова, са обновяване и модернизираме сградата на Драматичния театър „Никола Вапцаров“ в града, изграждане устойчиво развитие на културата и туризма в региона, както и много благотворителни инициативи.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *