Защо мъжете бягат от красавицата Лиляна Боянова?

Лиляна Боянова май вече е тотално отчаяна по отношение на личния си живот и мъжете, които акостират в сърцето й в последните години. Новинарката от bTV наскоро преживя поредното любовно разочарование и то точно, когато се готвеше да мине под венчило, припомня „Уикенд“.

Със сигурност брюнетката се чуди какво й липсва, за да бягат така мъжете от нея в последните години и тя все така да е сама, въпреки че отчаяно иска обратния развой на ситуацията си в личен план. Поредният мъж, който си тръгна от нея съвсем наскоро, бе Николай Пенчев, с когото бяха сгодени.

Той я заряза без никакви обяснения и й причини сериозен шок, заради който според близки до Боянова, тя не е ставала с дни от дивана. Единствено работата й я накарала да се стегне отново и да влезе в релси. Лиляна Боянова дори взела кардинално решение да промени визията си, за която от години полага усилия.

От известно време насам брюнетката е постоянно е във фитнеса, защото иска да стегне фигурата, с която има проблеми от години. За целта тя има и свой личен треньор.

Отново голяма драма в живота на Лиляна Боянова

Близки до водещата издават още, че всъщност тя не се слави с много благ характер, откъдето идвали и всичките й проблеми. Била със сприхав нрав и обичала да се заяжда за щяло и нещяло, освен това постоянно си меняла настроението и парадирала с парите и възможностите си пред приятелки, пише „Уикенд“.

Припомняме, че Лиляна Боянова е самотна майка. Отглежда сама детето си, тъй като баща му я изоставя още, когато бебето се родило.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *