Няма да повярвате коя водеща се намърда с предаване в БНТ

Много интересно лице се навърта около БНТ с мераци да започне предаване там.

Оказва се, че кипящата от енергия и желание за публични изяви Деляна Маринова – Джуджи, преговаря с БНТ за собствено шоу. Напоследък блондинката все по-често бива забелязвана да се навърта около централата на обществената медия. Според мълвата, Джуджи иска да продуцира лайфстайл проект, който да води сама.

Към днешна дата тя се изявява в модния канал „Код фешън ТВ“ като водеща на лайфстайл предаване. Същевременно бе обявено, че има и рубрика в предаването на сватята й – гала в предаването „На кафе“ по Нова тв, но това не й било достатъчно. амбициозната блондинка искала да се прехвърли в националната телевизия със собствен проект, който обаче няма да е много различен от сегашното й лайфстайл предаване в „Код фешън ТВ“.

Всъщност желанието й е да прави този проект в по-голяма телевизия, тъй като БНТ има много канали, а и непрекъснато прави промени в програмата, е решила да си предложи услугите. Запознати твърдят, че БНТ проектът й има голям шанс да види бял свят.

Деляна Маринова – Джуджи
Деляна Маринова – Джуджи

Докато чака одобрение обаче, тя продължава да се занимава с проекта си в модната телевизия и рубриката при Гала. И макар да иска да е водеща на въпросното предаване по БНТ, Джуджи е склонна и на компромис – да е само негов продуцент, а звезда на формата да е друг водещ.

Макар тя да е от хората, които обичат сами да си носят короната и няма да отстъпи с охота мястото си пред камерите, ако няма друг начин, е готова да работи и в сянка, за да пробие в обществената медия, пише Клюки.бг.

Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *