Любим водещ от bTV може да гризне дървото

Рокадите в тв ръководствата не са нещо ново в последните години, но специално в bTV, която е първата частна телевизия у нас напоследък е доста ветровито и вече текат залагания какви промени предстоят в близките дни.

Вече упорито се тиражира, че в медията предстои да се случи доста сериозна чистка по отношение на служителите, след като есеннияе сезон беше тотален крах. Тогава от медията решили кардинално да сменят програмния си директор, а също и шефа на отдел „Човешки ресурси“, а целта е ясна – нови кадри, нови предавания и медията да си върне зрителския интерес.

Така вече Апостол Пенчев ще отговаря за програмата на медията. Той бе програмен директор преди девет години, а през последните 5 е бил на същата позиция в конкурентна телевизия, пише „Марица“.

Именно Пенчев успял да изстреля Нова телевизия по рейтинг, като взимал винаги точни решения какво да се излъчва. Дарина Петрова пък ще е отговорна за назначенията и уволненията в медията, тъй като тя е работила в множество сектори към момента, но не и в медийния, става ясно още от изданието.

Нечувано унижение за топ новинаря Юксел Кадриев

Още в началото на октомври Апостол Пенчев е подал предизвестие, че напуска Нова тв, затова и коментарите са, че уволнението на Христо Хаджитанев – сегашният програмен директор, е обмисляно от по-рано. Непотвърдена информация сочи, че му е била предложена изключително апетитна заплата, както и обещание, че никой няма да се меси при взетите от него решения.

Официалната информация е, че и двамата директори са си тръгнали по взаимно съгласие.

Именно това провокира в средите да се говори, че Юксел Кадриев има възможност да бъде понижен, тъй като името му бе забъркано в схема за незаконно живеене в общински апартамент, а и заради множеството му гафове в ефир като водещ на новините.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *