Внучката на Тодор Колев лъсна по голи гърди (СНИМКА 18+)

Актрисата Теодора Кулева, която е внучка на великия Тодор Колев, отново успя да намери място в медийното пространство. Този път актрисата от „Откраднат живот“ стори това благодарение на снимка, на която тя позира дибидюс, видя „Площада“.

В момента Теодора се изявява като кабаре танцьорка. Тя се занимава и с „бурлеска“, което представлява жанр, който окарикатурява стила или духа на по-сериозни творби в изкуството.

Напомняме, че Теодора успешно завърши НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов. В своето представление, от което е снимката ѝ дибидюс, тя танцува рамо до рамо с драг кралицата Соларис.

Търсиш си качествени дрехи втора ръка? Не се колебай да разгледаш онлайн магазина на TryAgain.

Относно своето представление, тя споделя: „Подобна култура никога не е съществувала у нас. Ние сме първите, които представляват разнообразния фестивал за сетивата – драг шоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам, че ще обединим хората, включително и ЛГБТИ общността, в един клуб, където всички можем да се насладим на едно страхотно представление и всеки от нас да открие нещо за себе си“.

Тя споделя, че идеята за това шоу ѝ е дошла по време на Ковид пандемията. “ „Когато бях поканена да се върна в Англия и да участвам в кабарета в Шордич и Камдън, осъзнах, че у нас също има място за подобно нещо и че мога да се заема с това. Първоначално започнах с партньора ми Тео Чепилов, но той замина за САЩ и аз имах два месеца, за да го изградя сама. И ето ни сега – вече сме една реалност“, разказва Теодора.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

Теодора Кулева
Внучката на Тодор Колев Теодора Кулева лъсна дибидюс

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *