Феноменът Веселка Михайлова: Извънземните имат лаборатория под Рила

Извънземните имат лаборатория под Рила планина. Това сензационно разкри феноменът Веселка Михайлова, която контактува с пришълците, цитирана от „Телеграф“.

Навремето Петър Дънов също говореше за същества, живеещи е кухата земя и под Рилските езера.

Жената с отворено трето око обаче дава невероятни подробности.

Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.

Контакт

Тя обясни, че в момента общува с инопланетна цивилизация.

С нейна помощ не само лекува, но и получава инфoрмация за тайните на Вселената.

61-годишната дама разкри още, че в света в момента освен в България инопланетяни имали бази под Босна и под Украйна.

Извънземните воювали помежду си за контрол в Галактиката и над Земята, но всичките били подчинени на Висшия разум- Господ.

Освен с тези, които идват от космоса  планетата делим с по-развити същества.

„Под земята са лемурийците и атлантите, те са много силно енергийни. Сега на тези измерения идват андромедианците и анунаките – 200 г. ще бъдат тук, на Земята, за да я прочистват от лоши енергии“, разкри лечителката-медиум.

Еволюция

Казва, че добронамерени пришълци напътстват много хора, като се грижат да еволюират и в духовно отношение.

Именно така на датата сочена от маите като съдбоносна 21.12.2012 г. много стари души (с повече прераждания) били допуснати Свише в ново измерение.

„Извънземните познават душите и знаят кого да отключат. Винаги избират стари души. Нищо не става случайно“, разяснява биоенерготерапевтката.

Именно така и тя получила своите паранормални способности. Варненката обясни, че нейните космически водачи са й дали светлинни кодове за лечение на различни заболявания. Скоро след това славата на Веселка, че лекува дископатия и перде на очите вече се носи от уста на уста в Морската ни столица.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *