Ванга от Бистрица: През 2030 г. ще има вирус, по-страшен от Ковид

Ясновидката Искра Караколева, известна като „Ванга от Бистрица“, направи стряскаща прогноза за след няколко години, пише „Ретро“. Тя заявява, че през 2030 година човечеството ще бъде ударено от нова пандемия, но този път – по-страшна от Ковид-19.

Искра Караколева живее в китното село Бистрица, сгушено в полите на Рила планина. Този януари тя навършва 67 лета, от които цели 45 служи на ближния чрез своята дарба. От години при нея идват за съвет хора от цялата страна и чужбина. A заради често точните ѝ прогнози някои я наричат Бистришката Ванга. Споделя, че за да осъществи контакт с човека, използва негова чаша с кафе, но невинаги. Защото често може да предскаже нещо на някого и на другия край на света.

„За жалост, след 2030 година докъм 2035 ще дойде нова болест, много по-жестока от Ковид-19. Тя ще действа много по-светкавично. Дето се казва, балистични ракети не трябва да ти хвърлят, че да те унищожат, ако тази болест влезе в държавата. Всичко идва от конкуренцията кой да вземе надмощие над този свят – пак ще бъде изкуствено създаден лабораторен вирус“, прогнозира ясновидката. „Още малко и ще свърши войната в Украйна. Не знам обаче дали няма да се избута и тая година до края, но поне до лятото ще се стрелят там яко. Опасявам се, че в Израел няма да спрат скоро. Опасенията ми са, че там може да стане и по-лошо, отколкото е в момента. Дано да греша, но това виждам аз“, коментира още тя.

„Земетресения ще има, но не сериозни. Човек, ако гледа статистиката, то всеки ден земята се люлее, но с нисък магнитуд. И така ще си е. През годината надолу към Турция, Анадола ще има по-сериозни трусове. След време и румънците ще имат проблеми, няма да е нещо чак кръвопролитно“, допълва Бистришката Ванга.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Последвайте ни в Telegram ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *