Любимец от „Игри на волята“ влязъл в шоуто с връзки?

Синът на олимпийската шапионка Мария Гроздева – Валери Григоров, беше спряган за победител в предаването „Игри на волята“, ала така и не успя да стигне до финал. От кухнята на шоуто издават, че 23-годишният красавец е влязъл в предаването с връзки, подпомогнат от известната си майка, но пък явно не му липсват положителни качества, защото успя да блесне и да спечели симпатиите на зриелите, пише Secret.bg.

Чаровният Валери бързо набра популярност и стана любимец на аудиторията, но изненадващо за всички напусна предаването след капитански елиминации. Макар че водеше през голяма част от битката, участникът се затрудни при нареждането на пъзел.

Чаровният младеж призна, че не е предполагал такова развитие на играта. Въпреки добрата си физическа подготовка той отпадна съвсем неочаквано.

„Ех, тоя пъзел загубен! Какво ме обърка ли? Че никога през живота си не съм редил пъзели!“, ядоса се Григоров след елиминацията.

Синът на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева е наследил хъса за победа от майка си. „От нея съм взел още позитивното мислене и вярата, че всяко начинание може да завърши успешно, ако го искаш и се постараеш. Едно от силните ми качества е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност“, коментира Валери.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *